Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi

Etkinliklerimiz

Geleceğine kulak ver!

Öğrencilerimizin kariyer yolculuğunu sürdürmelerini amaçlayan her ay 1 defa 3 konuşmacıyla düzenlemiş olduğumuz söyleşi niteliğindeki etkinliklerdir.

Kimler Katılabilir?

İş arayan mezunlarımız, staj ve iş arayan, cv hazırlamak isteyen ve mülakata dair bilgi sahibi olmak isteyen öğrencilerimiz için düzenlenmiş bir etkinliktir.

Nerede ve ne zaman?

Her ay düzenli olarak belirlenmiş tarihlerde Ayazağa, Taksim, Beylikdüzü ve Avalon yerleşkelerimizde gerçekleştirilecek bu etkinliklerle ilgili güncel bilgiyi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ya da öğrenci dekanlığı ofisimize uğrayarak edinebilirsiniz.

Kariyerini Yerinde İncele

Öğrencilerimizin okudukları bölümlere göre sektörde çalışmayı hedefledikleri şirketleri ziyaret ederek, mesleklerinin sektördeki işlevleri hakkında bilgi almayı ve yerinde gözlem yapmayı hedefleyen etkinliklerdir.

Kimler Katılabilir?

Üniversitemizin tüm öğrencilerine yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz bir etkinliktir.

Nerede ve ne zaman?

Her ay düzenli olarak belirlenmiş tarihlerde gerçekleştirilecek bu etkinliklerle ilgili güncel bilgiyi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ya da öğrenci dekanlığı ofisimize uğrayarak edinebilirsiniz.

Kariyer Günleri

Sektörün öncü firmalarını üniversitemizde ağırlayarak öğrencilerimizle buluşma imkânını sunmaktayız. Firmaların sadece stant açtıkları bir organizasyonun ötesinde kendilerini tüm yönleriyle ifade edebildikleri, öğrencilerimizle etkili bir şekilde iletişim kurarak firmaya dair bilgileri ve kariyer fırsatlarını paylaşabildikleri, öğrencilerimizin kariyer yetkinliklerine katkı sağlayacak etkinliklere katıldıkları bir etkinliktir.

Nerede ve ne zaman?

Etkinliğimiz Ayazağa yerleşkemizde spor salonuna kurmuş olduğumuz fuar alanında düzenlenmektedir. Her sene düzenlenen bu etkinliğimizin güncel tarihlerini sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ya da öğrenci dekanlığı ofisimize uğrayarak öğrenebilirsiniz.