Doç. Dr. Cenk Demirkıran ve Yrd. Doç. Dr. Cengis Asiltürk’ün Filmleri 4. Antakya Uluslararası Film Festivalinde Gösterildi

1 Aralık '16

Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV (Türkçe) Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Cenk Demirkıran’ın ‘Ahıskalı Türkler’ isimli belgesel filmi; festivalin Belgesel Özel Gösterim seçkisinde, Yrd. Doç. Dr. Cengis Asiltürk’ün ‘Albatros’un Yolculuğu’ isimli uzun metraj filmi ise festivalin Keşif seçkisinde izleyicilerle buluştu.

4. Antakya Uluslararası Film Festivalinde Yrd. Doç. Dr. Cengis Asiltürk'ün yönetiminde bir atölye çalışması da yapıldı.

Başbakanlık Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kurumu ÖSYM Study in Turkey ECTS Ders Kataloğu Türkiye Akreditasyon Kurumu Mesleki Yeterlilik Kurumu