Doç. Dr. Tanses Yasemin Gülsoy GIKA 2017 Konferansına Kabul Edildi

27 Şubat '17

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tanses Yasemin Gülsoy, en önemli işletmecilik konferanslarından GIKA 2017 konferansına kabul edildi.

Global Innovation and Knowledge Academy tarafından her yıl farklı bir üniversitede düzenlenen konferans, bu yıl 28-30 Haziran 2017 tarihlerinde Lizbon’da, Universidade de Lisboa (ISEG Lisbon School of Economics and Management) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Gülsoy konferansa, Prof. Richard Lynch (Emeritus Professor, Londra Middlesex Üniversitesi) ve Prof. Dr. Özlem Atay (Ankara Üniversitesi) ile birlikte, uluslararasılaşmada farklı firma yetkinliklerinin rolünü konu alan ‘The Capabilities Conundrum: How to Balance, Exploit and Integrate both the Operational and the Dynamic Marketing Capabilities of the Firm? An Emerging Market Company Perspective’ başlıklı bildiriyle katılıyor.

Başbakanlık Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kurumu ÖSYM Study in Turkey ECTS Ders Kataloğu Türkiye Akreditasyon Kurumu Mesleki Yeterlilik Kurumu