Üniversitemize 12 Araştırma Görevlisi Alınacaktır

15 Mart '17

Yayınlanma Tarihi:15.03.2017
Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Program Öğretim Elemanı Alanı  Ek Açıklamalar
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Sağlık Yönetimi 1 Lisans ve yüksek lisansını Sağlık Yönetimi, Sağlık İdaresi alanlarında tamamlamış olmak ve Sağlık Yönetimi, Sağlık İdaresi alanlarından birinde doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
Fen - Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık (Rusça) 1 Lisans ve yüksek lisansını Rusça Mütercim Tercümanlık, Rus Dili ve Edebiyatı alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Rusça Mütercim Tercümanlık, Rus Dili ve Edebiyatı alanlarından birinde doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret  1 Lisans ve yüksek lisansını Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Finans, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslarararası İktisat alanlarından birinde tamamlamış olmak ve  Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Finans, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslarararası İktisat alanlarından birinde doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım 1 Grafik Tasarım alanında lisans mezunu olmak veya Grafik Tasarım alanında yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
İletişim ve Tasarım 1 Lisans ve yüksek lisansını İletişim ve Tasarım, İletişim Tasarımı ve Yönetimi,  İletişim Tasarımı, İletişim Sanatları, Görsel İletişim Tasarımı  alanlarından birinde tamamlamış olmak ve İletişim ve Tasarım, İletişim Tasarımı ve Yönetimi,  İletişim Tasarımı, İletişim Sanatları, Görsel İletişim Tasarımı alanlarından birinde doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans 1 Lisans ve yüksek lisansını Bankacılık, Finans, Bankacılık ve Finans alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Bankacılık, Finans, Bankacılık ve Finans alanlarından birinde doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
Bankacılık ve Finans (İngilizce) 1 Lisans ve yüksek lisansını Bankacılık, Finans, Bankacılık ve Finans alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Bankacılık, Finans, Bankacılık ve Finans alanlarından birinde doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
Mühendislk - Mimarlık Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği 1 Lisans ve yüksek lisansını Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
İletişim Fakültesi Yeni Medya 1 İletişim Fakültesi mezunu olmak, yüksek lisansını  Medya, Yeni Medya, Medya ve İletişim Sistemleri alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Medya, Yeni Medya, Medya ve İletişim Sistemleri alanlarından birinde doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk / Medeni Hukuk Anabilim Dalı 2 Hukuk Fakültesi mezunu olmak, yüksek lisansını Özel Hukuk alanlarından birinde tamamlamış olmak ve  Medeni Hukuk alanında doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
Özel Hukuk/Medeni Usul Hukuku ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı 1 Hukuk Fakültesi mezunu olmak, yüksek lisansını Özel Hukuk alanında tamamlamış olmak ve Özel Hukuk alanında doktora yapıyor olmak. Arş.Gör.
Üniversitemize 12 Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Başvurular, 29.03.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır.
Araştırma Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/  adresinden ulaşılabilir.
Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.

Başbakanlık Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kurumu ÖSYM Study in Turkey ECTS Ders Kataloğu Türkiye Akreditasyon Kurumu Mesleki Yeterlilik Kurumu