Yrd. Doç. Dr. İlkay Kanık 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivalinde

20 Aralık '16

19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, sinemaseverleri, sinema ile mutfak lezzetlerini birleştiren Gastronomi Randevusu isimli yepyeni bir lezzetle buluşturuyor.

Türkiye Sinema ve Audiovisual Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirdiği festivale, Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlkay Kanık ‘Yemek ve Sinema’ isimli söyleşi ile katılacak.

Yrd. Doç. Dr. İlkay Kanık ve Sinema Tarihçisi Burçak Evren, 20 Aralık 2016 Pazar günü saat:11.00’de Atlas Sineması büyük salonda gerçekleştirilecek olan söyleşide, perdede görülen yiyeceklerin ne anlama geldiği, hikaye edilen hayatlara, kültüre ve toplumsal hayatımıza dair bize neler söylediği, yemeğin sinemaya nasıl yansıdığı, perdede ne gibi kültürel ve sosyal anlamlar üstlendiği ve günümüze varan tarihsel süreç içinde yemek sinema ilişkisinin nasıl değiştiği konularını ele alacak.

Başbakanlık Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kurumu ÖSYM Study in Turkey ECTS Ders Kataloğu Türkiye Akreditasyon Kurumu Mesleki Yeterlilik Kurumu