Beykent Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 2880 sayılı Kanunla değişik 46 ve 47. maddeleri uyarınca; öğrencilerin beslenme, barınma, sağlık, spor, kültür ve diğer sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, bünyesindeki Sağlık Merkezi ile hizmet vermektedir. Daire başkanlığımızın başlıca amacı; üniversite içi ve üniversiteler arası sportif etkinlikler düzenlemek ve düzenlenen etkinliklere öğrencilerimizin katılımını sağlamaktır.

Ayrıca, Öğrenci Konseyi seçimlerinin sağlıklı yürütülmesini sağlar, öğrenci konseyinin çalışmalarını denetler ve konseye gerekli desteği verir. Öğrencilerimizin, diğer üniversitelerce düzenlenen bilimsel etkinliklere katılımı konusunda da onlara destek vermektedir.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı: Halil İbrahim DURU
E-posta: ibrahimd@beykent.edu.tr (Ayazağa - Maslak Yerleşkesi)
Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan Yardımcısı: Ayşegül BATTAL
E-posta: aysegulbattal@beykent.edu.tr (Ayazağa - Maslak Yerleşkesi)