Kayıt Yenileme

Uzaktan Eğitim Lisans DGS - Yatay Geçiş Ücretleri

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin:

Peşin Ödeme SeçeneğiVadeli Ödeme
Uzaktan Eğitim Lisans DGS - Yatay Geçiş6.625 TL6.974 TL
  • Vadeli ödemelerde banka taksitlendirmesi seçeneğini kullanacak kişilerin TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB), YAPI KREDİ BANKASI (YKB) ve DENİZBANK şubelerinden ödeme velisi olacak kişi ile başvurmaları gerekmektedir.
  • Vadeli ödemelerde kredi kartı ödeme seçeneğini kullanacak kişilerin Üniversite yerleşkelerine gelmeden anlaşmalı kartlarla sanal pos üzerinden limitlerinin uygun olması halinde kayıt yaptırması mümkündür. (Bonus, World, Maximum, Paraf, Card Finans ve Ziraat Combo Kart)
  • Vadeli ödemelerde 10 eşit taksit uygulanır.
  • Fiyatlar 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi için olup, 1 yıllık eğitim bedeli karşılığıdır.
  • Fiyatlara KDV dahildir.
  • Burslu programlara yerleştirilen öğrencilere verilen burs yalnızca eğitim-öğretim ücretini kapsar.
  • Burslardan veya indirimlerden (kardeş indirimleri hariç) yalnızca biri geçerlidir.
  • Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanacaktır.